Аудіопрем'єра: Іван Франко "Терен у нозі"

20 aug 2024

Видавництво Audiostories спільно з партнером проєкту Дім Франка 27 серпня до Дня народження Івана Яковича Франка, о 18:00 в Театрі Леся Курбаса запрошують на премʼєру та спільне прослуховування Епізоду І аудіофільму «Терен у нозі» - Оповідання з гуцульського життя Івана Франка.

У вільній бесіді в просторі Театру Курбаса ви почуєте: Богдана Тихолоза - франкознавця, директора Дому Франка, Лесю Салій - дослідницю гуцульського тексту, Данила Ільницького - літературознавця, дослідника Гуцульщини та інших творців аудіофільму.

Ви зможете зануритися в аудіооповідь, із просторовим 3D звуком, створену командою Audiostories, за участі продюсера та звукорежисера - Володимира Ольшанського, композитора та виконавця Артема Бемби, голосами акторів: Володимира Губанова, Януша Юхницького, Юрія Пилипчука, Сергія Кустова та інших.

Всі звуки (шум ріки Черемош, звуки дерев, звуки побуту із гуцульської хати-музею Франка в Криворівні, птахів, дітей із Заріччя, місцевих газдів-гуцулів та інше) спеціально записані для саунд-дизайну аудіофільму в Криворівні та околицях.

Приходьте відсвяткувати День народження Франка разом з нами, вхід вільний, проте заохочуємо долучитися до збору від Театру Курбаса на Mavic 3Т з тепловізором, і додатковими батареями для Херсонської НГУ, в/ч 3056. Б

♯♭