Аудіопрем'єра | "З краю сліз і краси", художні аудіоновели Яна Андрушевського

28 jan 2023

Театр Курбаса та компанія AUDIOSTORIES запрошує 7 лютого о 17:00 на спільну благодійну подію - Аудіопрем'єра | "З краю сліз і краси", художні аудіоновели Яна Андрушевського - спільне прослуховування вибраних аудіоновел та презентація проєкту за участі творчої команди.

Долучаємось до збору коштів на автомобіль для виконання бойових завдань для 68-ої окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша, в якій служить друг Театру Курбаса, головний режисер у Першому театрі та режисер вистави “Королева краси” Ігор Задніпряний.

Вхід за попередньою реєстрацією, благодійний внесок від 100 грн.
Форма реєстрації за покликанням:
https://docs.google.com/forms/d/1VqHo4Ci93L0hpqm6qOHNdrES01OvXJEA9WgpEphw8/

"З краю сліз і краси", художні аудіоновели Яна Андрушевського - було створено компанією Audiostories в межах проєкту „Спадщина Яна Андрушевського зі Смоліна”.
Для створення художніх аудіоновел було вибрано твори зі збірки Яна Андрушевського (1866-1930) "З краю сліз і краси"/"Z ziemi łez i piękna". Звуки, які, як і сотню років тому, наповнювали простір Смолина, Немирова Яворівського району та околиць, доповнюватимуть атмосферний і такий органічний голос народного артиста України Януша Юхницького – наратора новел. Скрип дверей Церкви Преображення ГНІХ у Смолині, церковний дзвін та хор, місцева річка і навіть гавкіт смолинського собаки – ці та інші звуки вишукано поєднані із авторською музикою композитора Артема Бемба і сповна занурюють в ландшафт красного письменства Яна Андрушевського.
Запрошуємо зануритись спільно в світ звуків простору та часу Яна Андрушевського!

Переклад з польської мови: Андрій Павлишин
Наратор: Януш Юхницький
Продюсер і звукорежисер: Володимир Ольшанський
Композитор і виконавець: Артем Бемба
Менеджерка аудіопроєкту: Дарина Ольшанська
Адаптація та вибір текстів Яна Андрушевського “З краю сліз і краси” для аудіоновел: Володимир Ольшанський та Артем Бемба
Модератор події: Данило Ільницький
Записано на Студія аудіодрами ім. Йозефа Маєна у Львові в 2022 році.
IT-партнер: компанія inVerita

Тривалість: 1 год. 30 хв. з перервою

На прохання глядачів, які не можуть бути присутніми на подіях, але дуже хочуть посприяти фінансово:
4441114450416407 Картка МоноБанку - Федорчук Ярослав (актор Театру Курбаса та волонтер)
yarfedorchuk@gmail.com PayPal

♯♭