Прем'єра вистави "Сіддхартха"

20 вер 2024

❗️Прем'єра❗️📿🌀«Сіддхартха» - подорож до себе, створена на основі однойменного філософського роману Германа Гессе. Це студентська робота Театральної робітні при театрі ім. Леся Курбаса
✨Прем‘єрні покази 4 та 6 жовтня✨
🎟 Купити квитки можна за покликанням або в касі театру (з 16:00 до 18:00 в дні показу вистав)

🙏🏻«І зрозумів Сіддхартха: "Це — моє "я", що його смисл і суть я прагнув пізнати. Це — моє "я", якого я прагнув позбутися і здолати.»

☯️Історія про пошук і сумнів, бажання й впертість, про нескінченне вируюче життя з його захопленнями і зневірою, історія про дружбу й кохання, про самотність і самість, історія
про нас.

👁Учасники робітні відчувають так: "Для нас ця вистава — спосіб сприйняття світу. Її особливість у тому, що вона не окреслює тему — вона є шляхом.
Матеріал, який змусив нас подорослішати і разом з цим розбурхати в собі дитячий, захоплений погляд на речі.
Ця робота для нас про потребу бути надчутливими, вона вимагає постійного оголення і занурення щораз у нові й нові обставини. Це довга і глибока розмова з собою, де глядач залишається лише свідком аж допоки не порушить озвучені питання і у собі самому."

Тривалість: 3 години 30 хвилин, з двома антрактами

Художній керівник курсу: Володимир Кучинський
Викладач з майстерності актора: Андрій Водичев
Викладачка зі сценічної мови: Тетяна Каспрук

Шляхом Сіддхартхи вестимуть: Єва Федчишин, Артем Черепаня, Андрій Лановенко, Максим Журавчак, Данило Апет, Аріна Бочарова, Євген Венгерський, Володимир Глушко, Андрій Ватаманюк, Дар‘я Шутко, Наталя Дашкович, Максим Якимець, Каріна Кузенко, Меланія Нагорнюк, Тимур Івакін, Софія Нагуляк.

Запрошуємо разом з нами пройти цей шлях дорослішання людини, що мала мужність проростити у собі сумнів і зажадати самопізнання у зреченні.

♯♭