Як я си заспівам - співочо-акторський воркшоп Марії Онещак

22 вер 2024

🎉До дня народження геніального поета Богдана-Ігоря Антонича ми хочемо запропонувати дещо виняткове🤩

⭐️🎙Запрошуємо вас на співочо-акторський воркшоп «Як я си заспівам» з акторкою Театру Курбаса та співачкою Марією Онещак, який відбудеться 5 жовтня о 11:00

✨Унікальна співоча зустріч в улюбленому Театрі імені Леся Курбаса, посеред атмосфери лаштунків вистави «Формули Екстази» режисера Володимира Кучинського. Учасники матимуть можливість вивчити і поспівати життєствердних лемківських пісень та відкрити для себе світ поезії Антонича, у якому переплелися чуття космічного, містичного і відгомін лемківського фольклору. Співатимемо лемківські пісні про кохання, балади, колискові та жартівливі.

🪄Окрім цього на учасників чекають:
🔹Дихальні практики
🔸Акторсько-голосовий тренінг

🌼На завершення зустрічі ми разом створимо співочо-поетичний експромт «Як я си заспівам» за лемківським співанками та поезіями у супроводі музичних інструментів.

🖊⛰🎤Лемківські пісні сповнені вдячності до життя, до простих та неповторних моментів. А поезія Антонича - це цілющий ковток неземної творчої енергії. Тож, запрошуємо разом з нами поринути в цю виняткову атмосферу космічних лемківських світів Антонича.

📍Театр Курбаса, вул. Леся Курбаса, 3
📅5 жовтня
🕚11:00 - 14:00 (3 год.)
❗️Кількість місць обмежена.
🔗 Реєстрація за покликанням

До зустрічі в Театрі Курбаса 💙

♯♭