УВАГА! КОНКУРС!

22 лип 2020

Львівський академічний молодіжний театр імені Леся Курбаса
оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:

Артист драми другої категорії – 4 штатні одиниці
Артист драми першої категорії – 1 штатна одиниця
Артист вищої категорії – 2 штатні одиниці
Провідний майстер сцени – 5 штатних одиниць

Кваліфікаційні вимоги:
- Артист драми другої категорії – наявність повної або базової вищої освіти відповідного напряму підготовки (спеціаліст, бакалавр) за спеціальністю «Актор драми» без вимог до стажу роботи.
- Артист драми першої категорії – повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації; для магістра - без вимог до стажу роботи, для спеціаліста - стаж роботи за професією «Актор драми» ІІ категорії не менше 2 років, бакалавра - не менше 3 років.
- Артист вищої категорії – повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією «Актор драми» I категорії не менше 3 років.
- Провідний майстер сцени – повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією «Актор драми» вищої категорії не менше 5 років.

Для участі в конкурсі громадянин України надає наступні документи:
1) заяву про участь в конкурсі у довільній формі;
2) особовий листок з обліку кадрів, заповнений в установленому порядку, з вклеєною фотокарткою;
3) копія документа, що посвідчує особу (паспорта та ідентифікаційного номеру) (оригінали надаються особисто);
4) витяг та копія з трудової книжки (за наявності);
5) копія документа про освіту (диплому та додатку) за відповідною спеціальністю;
6) творче резюме, портфоліо.

Претенденти на участь в конкурсі мають право подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, почесного звання, характеристики, рекомендації, публікації, інформаційні матеріали про творчі досягнення за останні три роки, репертуар, список зіграних ролей, виконаних номерів, відомості про державні нагороди, лауреатство у конкурсах, фестивалях, рецензії, відгуки, фотографії сцен з вистав, СD та DVD-записи тощо).

Термін прийому документів – до 15 серпня 2020 р. (включно)

У сканованому вигляді документи надсилати на e-mail театру: kurbas_theatre@yahoo.com, у темі листа вказати: «конкурс на посаду актора».
Документи в паперовому вигляді за адресою: місто Львів, вулиця Леся Курбаса, 3, 79007 (5 поверх, адміністрація театру) поштою.

Дати і місце проведення конкурсу
Конкурс проводиться у два етапи:
- перший етап – розгляд документів, поданих претендентами: 17 серпня 2020 р. о 13:00 год. у приміщенні Львівського академічного молодіжного театру імені Леся Курбаса за адресою: м. Львів, вул. Леся Курбаса, 3;
- другий етап – ознайомлення з професійними даними учасників конкурсу у формі прослуховування: 17 та 18 серпня 2020 р. о 15:00 год. у Львівському академічному молодіжному театрі імені Леся Курбаса за адресою: м. Львів, вул. Леся Курбаса, 3 (початок реєстрації – о 14:00). До другого етапу конкурсу будуть допущені претенденти, які відповідають кваліфікаційним вимогам і вчасно подали оформлені належним чином документи. Про участь у другому етапі конкурсу кожен з претендентів буде повідомлений особисто.

Для прослуховування рекомендуємо підготувати:
- монолог;
- вірш;
- пісню;
- танець/пластичний етюд;
- додатковий матеріал за вибором претендента (за бажанням).
Додаткова інформація надається за тел.: +380638856989 , email: kurbas_theatre@yahoo.com

Витрати на проїзд та проживання, що пов’язані з участю у конкурсі – за рахунок претендентів.

♯♭