УВАГА! КОНКУРС!

28 лис 2020

Львівський академічний молодіжний театр імені Леся Курбаса
оголошує конкурс на заміщення вакантної посади:

Художник-дизайнер – 1 штатна одиниця

Кваліфікаційні вимоги:
Повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації; для магістра, спеціаліста - без вимог до стажу роботи, для бакалавра - стаж роботи за професією не менше 3 років.

Для участі в конкурсі громадянин України надає наступні документи:
1) заяву про участь в конкурсі у довільній формі;
2) особовий листок з обліку кадрів, заповнений в установленому порядку, з вклеєною фотокарткою;
3) копія паспорта та ідентифікаційного номеру (оригінали надаються особисто);
4) витяг та копія з трудової книжки (за наявності);
5) копія документа про освіту (диплому та додатку) за відповідною спеціальністю;
6) творче резюме, портфоліо.

Претенденти на участь в конкурсі мають право подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, характеристики, рекомендації, публікації, інформаційні матеріали про творчі досягнення за останні три роки, відомості про державні нагороди, лауреатство у конкурсах, фестивалях, рецензії, відгуки, фотографії та відеоматеріали робіт), яка буде додатково розглянута комісією.

Термін прийому документів – до 14 грудня 2020 р. (включно)

Документи в паперовому вигляді приймаються щоденно з 11:00 до 17:00, крім суботи, неділі та святкових днів за адресою: місто Львів, вулиця Леся Курбаса, 3, 79007 (5 поверх, адміністрація театру), або поштою.
У сканованому вигляді документи надсилати на e-mail театру: kurbas_theatre@yahoo.com, у темі листа вказати: «конкурс на посаду художник-дизайнер».

Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент на участь у конкурсі. Оформлені неналежним чином документи до розгляду комісією не приймаються.

Дати і місце проведення конкурсу^
Конкурс проводиться у два етапи:
- перший етап – розгляд документів, поданих претендентами: 14 грудня 2020 р. о 17:00 год. у приміщенні Львівського академічного молодіжного театру імені Леся Курбаса за адресою: м. Львів, вул. Леся Курбаса, 3;
- другий етап – ознайомлення з професійними даними учасників конкурсу у формі співбесіди: 14 грудня 2020 р. о 18:00 год. у Львівському академічному молодіжному театрі імені Леся Курбаса за адресою: м. Львів, вул. Леся Курбаса, 3 .

До другого етапу конкурсу будуть допущені претенденти, які відповідають кваліфікаційним вимогам і вчасно подали оформлені належним чином документи. Про участь у другому етапі конкурсу кожен з претендентів буде повідомлений особисто.

Додаткова інформація надається за тел.: (032) 2553845, email: kurbas_theatre@yahoo.com
Витрати на проїзд та проживання, що пов’язані з участю у конкурсі – за рахунок претендентів.

♯♭