!ОГОЛОШУЄМО КОНКУРС!

24 кві 2024

Львівський академічний молодіжний театр імені Леся Курбаса
оголошує конкурс на заміщення вакантної посади
Звукорежисер вищої категорії - 1 штатна одиниця

Кваліфікаційні вимоги: Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією звукорежисера театрально-видовищного підприємства I категорії не менше 3 років.

Завдання та обов’язки:
1. Брати участь у роботі з підготовки нових і поновлення раніше створених вистав. Завчасно підбирати звукове оформлення (музику, спецефекти, тощо) до вистави. При необхідності – здійснювати запис оригінальних звукових заставок, якісних фонограм.
2. Забезпечувати високий художньо-технічний рівень музичного оформлення, безпосереднього втілення фонової партитури вистави.
3. Відповідати за технічну якість звуку, залежно від акустичної можливості сценічного майданчика.
4. Знати і виконувати вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримуватися норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт.
5. Контролювати справність обладнання та звукової техніки та своєчасно ставити до відома керівництво у разі виходу з ладу обладнання, необхідності модернізації, втілення сучасних норм та досягнень акустичної та звуковідтворюючої техніки.

Перелік документів, що подаються претендентами:
1. Заява на участь у конкурсі у довільній формі;
2. Копія паспорта та ідентифікаційного номеру (оригінали надаються особисто);
3. Особовий листок з обліку кадрів, заповнений в установленому порядку, з вклеєною фотокарткою;
4. Витяг та копія з трудової книжки (за наявності);
5. Копія документа про освіту (диплому та додатку) за відповідною спеціальністю;
6. Копія військово-облікового документа встановленого зразка;
7. Резюме та портфоліо;

Претенденти мають право подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації.

Термін прийому документів – до 8 травня 2024 року (включно)

Документи приймаються щоденно з 11:00 до 17:00, крім суботи, неділі та святкових днів за адресою: місто Львів, вулиця Леся Курбаса, 3, 79007 (5 поверх, адміністрація театру), або поштою.
У сканованому вигляді документи надсилати на e-mail театру: kurbas_theatre@yahoo.com, у темі листа вказати: «конкурс на посаду звукорежисера».

Дати і місце проведення конкурсу
Конкурс проводиться у два етапи:

Перший етап – розгляд документів поданих претендентами: 9 травня 2024 р. о 12:00 год. у приміщенні Львівського академічного молодіжного театру імені Леся Курбаса за адресою: м. Львів, вул. Леся Курбаса, 3;
Другий етап – ознайомлення з професійними даними учасників конкурсу у формі співбесіди: 09 травня 2024 р. о 13:00 год. у приміщенні Львівського академічного молодіжного театру імені Леся Курбаса за адресою: м. Львів, вул. Леся Курбаса, 3; До другого етапу конкурсу будуть допущені претенденти, які відповідають кваліфікаційним вимогам і вчасно подали оформлені належним чином документи.

Додаткова інформація надається за email: kurbas_theatre@yahoo.com
Витрати на проїзд та проживання, що пов’язані з участю у конкурсі – за рахунок претендентів.

♯♭